Heb je geen zin om uit eten te gaan, maar wil je wel lekker en gezond eten zonder dat je zelf hoeft te koken? Haal dan een dagverse maaltijd bij COOK-ING.
100% Vegetarisch en biologisch
Eigenaresse Inge Janknegt verruilde in 2013 haar marketingbaan voor een eigen keuken en winkel. Haar motto: good food, good mood. De dagverse maaltijden zijn 100% vegetarisch, biologisch en gemaakt van zoveel mogelijk lokale seizoensproducten. Om voedselverspilling te voorkomen vriest Inge de maaltijden die aan het einde van de dag over zijn dagvers in.
Op de menukaart
Inspiratie voor gerechten haalt Inge uit haar reizen naar landen in Europa, Azië en Afrika. Naast maaltijden kun je bij COOK-ING ook toetjes, taart, pesto, soep, chutney en salades ophalen. Iedere week heb je keuze uit drie hoofdgerechten. Voorbeelden hiervan zijn:
risotto met pompoen, salie, paddenstoelen & stoofpeertjes.
moussaka met aubergine en tomaten.
Afghaans wortel stoofpotje met aubergine & yoghurt.
gnocchi in een zoete en romige huisgemaakte tomatensaus met blauwe kaas.
Ophalen of bestellen
De winkel is open op maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur. Ga langs of – als je zeker wilt weten dat jouw favoriete gerecht nog beschikbaar is – bestel je maaltijd online. Je krijgt je maaltijd mee in een biologisch afbreekbare verpakking met een duidelijke opwarm instructie.
Locatie en meer info
Nieuwe Ebbingestraat 24, Groningen (achterin Barrel Wijnwinkel)
www.cook-ing.nl
Tip voor slapen: studio Lutje
Ontdek meer favoriete plekken in Groningen
Comments